1941. november 23-án született Orosházán. Négy év munka után, 24 évesen került a Budapesti Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karára, ahol 1971 szeptemberében szerezte meg általános orvosi diplomáját. Egyetemi tanulmányait követően Veszprém megyébe került, ahol kilenc évig dolgozott falusi körzeti orvosként. Két hónapja dolgozott orvosként, amikor a Magyar Általános Orvosok Tudományos Egyesülete által szervezett Pszichoszomatikus munkacsoporthoz csatlakozott. Aktívan rész vett a 70-es években újra induló pszichoterápiás mozgalomban. Ebben az időben már aktív hipnotizőrként tevékenykedett és hipnoterápiás képzést kezdett szervezni.

Az 1980-ban megalakult Magyar Pszichiátriai Társaság (MPT) alapító tagja volt, majd az MPT Pszichoterápiás Szekciójának Viselkedésterápiás munkacsoportjának titkára lett.

1988 és 1992 között osztályvezető főorvosként egy 220 ágyas pszichoterápiás osztályt vezetett. Itt pszichodrámát, tranzakcióanalízist, csoportos és egyéni hipnoterápiát, katathym imaginatív pszichoterápiát (KIP) és nagycsoport módszereket használt a betegek gyógyítására.

1990-ben pszichodráma asszisztensi képesítést szerezett az Überlingeni Moréno Intézetben, és 1996-ban a Magyar Pszichodráma Egyesület pszichodráma kiképzővé nyilvánította, 2002-ben pedig megkapta a pszichodráma szupervízori minősítését. Katathym Imaginatív Pszichoterapeuta képzése 1992-ben indult és 1996-ig tartott. Ugyanebben az évben NLP-master címmel is kitüntették. 1994-ben szerezte meg harmadik szakvizsgáját pszichoterápiából.

1992 őszétől jelenleg is ambuláns magánorvosi pszichoterápiás gyakorlatot folytat, és pszichodrámát valamint integratív hipnoterápiát, asszertív viselkedést, pszichopatológiát és fejlődéslélektant oktat. A Semmelweis Orvostudományi Egyetem pszichoterápiás kiképző tanfolyamain, továbbá a SOTE illetve a DOTE klinikai szakpszichológus képzésein is tanított.

1993-ban alapították meg Dr. Mórotz Kenézzel az Integratív Pszichoterápiás Egyesületet. Többször volt a Magyar Hipnózis Egyesület titkára és vezetőségi tagja.

16 éves korában ismerkedett meg a jógával. Jelenleg a Satyananda Yoga Akadémián tanul. Tanulmányozta az ájurvédát Indiában és orvosi fokozatot is szerzett belőle.